sevgili arkadaşlar soğuk ve karlı bir istanbul akşamından herkese merhaba.sezonun kış olması nedeniyle bu günlerde sitemizde pek hareketli değil göründüğü kadarıyla.umarım herkesin keyfi ve sağlığı yerindedir.
arkadaşlar bu bölümde sizlerle goldwing,lerimizin müzik sistemini geliştirecek birkaç alternatif çözümden bahsetmek istiyorum müsadeniz olursa.
daha önce teknik konular bölümünde işin hoparlör kısmında neler yapılabileceğinden bahsetmiştim.şimdi ise müziğin kaynağı için neler yapabiliyoruz ona bi göz atalım.
hepimizin bildiği gibi motorsikletlerimizdeki müzik kaynağı kısıtlı ya sesi çok cızırtılı ve pek güçlü çekmeyen radyomuzu dinleyeceğiz veya sol torpido gözündeki aux girişinden ıpod kullanacağız.fakat ıpod kullanmanında bizim için bazı eksi tarafları var örneğin hareket halindeyken ıpod üzerinden parça değiştirmek gerçekten zor ve bi o kadarda tehlikeli sürüş esnasında dikkatimiz dağılması açısından. veya uzun bir seyahatteyiz olmadık yerde ıpod umuzun pili veya şarjı bitebiliyor
dünya teknoloji çağını yaşarken biz neden o na ayak uydurmayalım?

arkadaşlar yukarda fotoğraflarda gördüğünüz cihaz goldwinglerimiz için bütün bu sorunların kesin çözümü.
kısaca özelliklerinden bahsedecek olursak öncelikle radyo muzun ön panelindeki cd tuşuna basarak cihazı harekete geçiriyoruz tüm fonksiyonları motorumuzun gidonundaki kumanda panelinden kullanabiliyoruz dosya ve parça atlatmak gibi.
ayrıca flaş belleğimize yükleme yaparken müzikleri dosya dosya ayırıp bu dosyaların içine ulaşabiliyoruz.örneğin bir dosyaya yabancı müzik diğer bir dosyaya yerli müzik sanat müziği gibi yüklediğimizde bin adet şarkının içinden dinlemek istediğimize kolay ulaşmak için dosya atlamamız işimizi kolaylaştırmış oluyor.
aux girişindeki ses kalitesine oranla daha yüksek volümlü ve daha düzgün ses kalitesi elde ediyoruz bu cihaz 4gb usb veya sd card
destekleyebiliyor bu da yaklaşık bin adet şarkı anlamına geliyor .şarj, pil ve benzeri herhangi bir güç kaynağı gerektirmiyor motorumuzun bagajında sadece bir sigara paketi kadar yer kaplıyor, ben yurt dışından bu cihazlardan getirttim kendi motoruma ve bir çok arkadaşımın motoruna monte ettim gerçekten hepimiz son derece memnunuz.bu cihazdan elde etmek isteyen dostlarımız olur ise bende birkaç tane daha var fiyatı ise 250 dolar montajı dahil. irtibata geçmek isteyen arkadaşlara tlf 0533 738 26 10 muhammet acar