• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Giriş Yap

Kullanıcı Adı  
Şifre
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
GoldwingTR Hava Durumu
ANKARA İSTANBUL İZMİR
Gönderen Konu: müzik sistemine alternatif çözümler  (Okunma Sayısı 319 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MUHAMMET ACAR
Sr. Member

Teşekkür: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 02 Şubat 2010 SAAT: 23 »

sevgili arkadaşlar soğuk ve karlı bir istanbul akşamından herkese merhaba.sezonun kış olması nedeniyle bu günlerde  sitemizde pek hareketli değil göründüğü kadarıyla.umarım herkesin keyfi ve sağlığı yerindedir.

arkadaşlar bu bölümde sizlerle goldwing,lerimizin müzik sistemini geliştirecek birkaç alternatif çözümden bahsetmek istiyorum müsadeniz olursa.

daha önce teknik konular bölümünde işin hoparlör kısmında neler yapılabileceğinden bahsetmiştim.şimdi ise müziğin kaynağı için neler yapabiliyoruz ona bi göz atalım.

hepimizin bildiği gibi motorsikletlerimizdeki müzik kaynağı kısıtlı ya sesi çok cızırtılı ve pek güçlü çekmeyen radyomuzu dinleyeceğiz veya sol torpido gözündeki aux girişinden ıpod kullanacağız.fakat ıpod kullanmanında bizim için bazı eksi tarafları var örneğin hareket halindeyken ıpod üzerinden parça değiştirmek gerçekten zor ve bi o kadarda tehlikeli sürüş esnasında dikkatimiz dağılması açısından. veya uzun bir seyahatteyiz olmadık yerde ıpod umuzun pili veya şarjı bitebiliyor

dünya teknoloji çağını yaşarken biz neden o na ayak uydurmayalım?

arkadaşlar yukarda fotoğraflarda gördüğünüz cihaz goldwinglerimiz için bütün bu sorunların kesin çözümü.

kısaca özelliklerinden bahsedecek olursak öncelikle radyo muzun ön panelindeki cd tuşuna basarak cihazı harekete geçiriyoruz tüm fonksiyonları motorumuzun gidonundaki kumanda panelinden kullanabiliyoruz dosya ve parça atlatmak gibi.

ayrıca flaş belleğimize yükleme yaparken müzikleri dosya dosya ayırıp bu dosyaların içine ulaşabiliyoruz.örneğin bir dosyaya yabancı müzik diğer bir dosyaya yerli müzik sanat müziği gibi yüklediğimizde bin adet şarkının içinden dinlemek istediğimize kolay ulaşmak için dosya atlamamız işimizi kolaylaştırmış oluyor.

aux girişindeki ses kalitesine oranla daha yüksek volümlü ve daha düzgün ses kalitesi elde ediyoruz bu cihaz 4gb usb veya sd card
 destekleyebiliyor bu da yaklaşık bin adet şarkı anlamına geliyor .şarj, pil ve benzeri herhangi bir güç kaynağı gerektirmiyor motorumuzun bagajında sadece bir sigara paketi kadar yer kaplıyor, ben yurt dışından bu cihazlardan getirttim kendi motoruma ve bir çok arkadaşımın motoruna monte ettim gerçekten hepimiz son derece memnunuz.bu cihazdan elde etmek isteyen dostlarımız olur ise bende birkaç tane daha var fiyatı ise 250 dolar montajı dahil. irtibata geçmek isteyen arkadaşlara tlf 0533 738 26 10 muhammet acar

« Son Düzenleme: 03 Şubat 2010 SAAT: 00 Gönderen: MUHAMMET ACAR » Logged

muhammet ACAR (mami)
      (34 BC 7287)
mikail
GW Üyesi
*

Teşekkür: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2010 SAAT: 14 »

sevgili dostlar herkese selamlar.
   arkadaşımın getirttiği cihazdan ben  goldwing,ime taktırdım gerçekten de muhteşem bi cihaz sorunsuz çalışıyor ve kullanımı gerçekten çok kolay. tüm goldwing sahiplerine tavsiye ediyorum. alkışlıyorum

Mikail BUDAK (miko )
 (34 FGR 34)BEYAZ GOLDWİNG
mami
GW Üyesi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2010 SAAT: 20 »

10 'lu cd changer'e söküp Muhammet'in dükkanında yeni sistemi taktırdım bende çok memnunum .Çıkışı cd changer dan aldığı için cd kalitesinde ,ve gidondan kontrolü sağlıyor.ekran görüntüsü ve sd card içinde dosya seçebildiği için parçalar içinde boğulmuyorsunuz.4 gb hafıza desteklediği için 1000 parçaya yakın yükleme yaptım.Tavsiye ederim.Maliyetide çok iyi bence.

Muhammet''Mami''Kurt
34 AV 4046
osmanbetin
GW Üyesi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2010 SAAT: 01 »

ben de muhammetten bu cihazı aldım.10 lu cd changer çıkarttım çok memnun kaldım bütün goldwing kullanan arkadaşlarıma tavsiye ederim.çok başarılı bir müzik sistemi bu arkadaşımızı kutlamak lazım goldwingle ilgili teknolojıleri yakından takip ediyor

osman betin
34 pos 35
goldwing
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2010 SAAT: 01 Gönderen: osmanbetin » Logged
YUKSEL BUZKAN
Full Member
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

[url=http://img229.imageshack.us/my.php?image=resi

« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2010 SAAT: 20 »

böyle birşey vardı bana niye söylemedin
alacağın olsun yazdım deftere

07 JY 474 2006 GIRİ:YÜKSEL
iskenderyildirim
Full Member
**

Teşekkür: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 16 Şubat 2010 SAAT: 16 »

selamlar goldwingci dostlar ,  keyifler nasıl ? inşallah iyidir  muhammet usta yine bombayı patlattı evet muhteşem müzik sistemini taktıranlar kervanına bende katıldım kesinlikle mükemmeltüm dostlara tavsiye ederim saygılar
Ali coskun
Sr. Member

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2010 SAAT: 21 »

Abi önce eline sağlık.İpod uyumlu olanı elinde var mı?Saygılar
MUHAMMET ACAR
Sr. Member

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 18 Şubat 2010 SAAT: 10 »

sevgili ali abi bu cihaza ıpod da girebiliyorsun fakat ıpod u motorun kendi kumanda paneliyle kumanda edemiyorsun.zaten 10 liraya 4gb flaş bellek alıp içine 1000 tane şarkı atıp kolayca kullanmak varken illa ıpod kullanmak niyeki? flaş bellekte ıpod gibi şarj ve pil gerektirmiyor kısacası tak fişi bitir işi  yarıldım
   ayrıca bu konuda hatırlatmam gereken bişey daha var motorumuzun üzerindeki aux girişinden ıpod kullanırsak ses kalitesinde hatırı sayılır bir düşüş oluyor. fakat motorun üzerindeki cd çıkışı kullanılırsa ses kalitesi oldukça yükseliyor. bizim cihazımızda direk cd çıkışı kullanıldığından ses,te olağan üstü bir iyileşme gerçekleşiyor hemde orjinal hoparlörleriyle bile çıkan ses gayet kaliteli.
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2010 SAAT: 15 Gönderen: MUHAMMET ACAR » Logged

muhammet ACAR (mami)
      (34 BC 7287)
MUHAMMET ACAR
Sr. Member

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 24 Şubat 2010 SAAT: 15 »

sevgili arkadaşlar goldwinglerimize yaptığımız müzik ve usb,mp3 sistemini fuarda goldwingtr standında kırmızı trıke goldwingimizde test etme ve dinleme imkanınız vardır.
  bu sistemi test edip dinlemeye hepinizi bekliyoruz.hepinize şimdiden iyi ve dolu dizgin kazasız bir sezon diliyorum.

muhammet ACAR (mami)
      (34 BC 7287)
Yaşar Cengiz
GW Üyesi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 11 Nisan 2010 SAAT: 11 »

muhammed kardeşim benim istanbulamı gelmem gerekiyor samsunda cihazı gonderirsen  ben monte edebilirmiyim aksesuarları genelde kendim monte ediyorum goz kırp
MUHAMMET ACAR
Sr. Member

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 12 Nisan 2010 SAAT: 10 »

yaşar abi montajını kendinde yapabilirsin.ama 19 mayısı beklersen tabi geziye geleceksen bende takabilirim.
   sadece koltuğu söküp fişini takıyorsun hepsi bu kadar.birde arka çantaya kablosu geçecek şekilde delik deliniyor.

muhammet ACAR (mami)
      (34 BC 7287)
Yaşar Cengiz
GW Üyesi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 13 Nisan 2010 SAAT: 19 »

19 mayısta herhangibir terslik olmassa gelecegim sana alo diyecegim tsk ederim
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
GoldwingTR Hava Durumu