MUHAMMET ACAR
Sr. Member

Teşekkür: 1
|
 |
« : 08 Mart 2010 SAAT: 13 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Mart 2010 SAAT: 19 Gönderen: MUHAMMET ACAR »
|
|
muhammet ACAR (mami) (34 BC 7287)
|
|
|
|
CELAL ALIBESEOGLU
|
 |
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2010 SAAT: 13 » |
|
güzel olmuş elinize sağlık ... kazasız belasız kullan mikail 
|
|
|
|
|
|
celal..34 AY 0251 siyah
|
|
|
iskenderyildirim
Full Member

Teşekkür: 3
|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2010 SAAT: 13 » |
|
BU SOĞUK KIŞ GÜNÜNDEN HERKESE SELAMLAR .. KEYİFLER NASIL İNŞALLAH İYİDİR..EVET MUHAMMET USTA MİKAİLİN YENİ İMAJI SUPER OLMUŞ.. ELLERİNİZE SAĞLIK .. ACABA BİZDE MOTORLARI BÖYLEMİ YAPSAK .. TEK KELİMEYLE İMAJ SÜPER 2010 UN GOLDWİNGİ BENCE ... TÜM DOSTLARA HAYIRLI SÜRÜŞLER .....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YUKSEL BUZKAN
Full Member

Teşekkür: 0
[url=http://img229.imageshack.us/my.php?image=resi
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2010 SAAT: 16 » |
|
güzel bir imaj olmuş güle güle bin tekerine taş degmesin
|
|
|
|
|
|
 07 JY 474 2006 GIRİ:YÜKSEL
|
|
|
mikail
GW Üyesi
|
 |
« Yanıtla #4 : 09 Mart 2010 SAAT: 19 » |
|
iyi dileklerinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. bu arada benim kanıma girip motorumu beyaz yapan muhammet acar,a da ayrıca teşekkür ediyorum. sağolsun haftalarca uğraşıp emek harcadı ve ortaya güzel bir motor çıkardı mamicim ellerine sağlık. 
|
|
|
|
|
|
Mikail BUDAK (miko ) (34 FGR 34)BEYAZ GOLDWİNG
|
|
|
Haşim Şahin
GW Üyesi
|
 |
« Yanıtla #5 : 09 Mart 2010 SAAT: 21 » |
|
kankalar ellerinize saglık harika olmuş güle güle kullan mikooo
|
|
|
|
|
|
Haşim ŞAHİN
|
|
|
Ali Feza Haznedar
GW Üyesi
|
 |
« Yanıtla #6 : 09 Mart 2010 SAAT: 22 » |
|
Muhammet kardeş,
Teknik konularda ardı ardına yenilikler yapıyorsun, helal olsun sana gerçekten çok güzel olmuş !.. Güle güle kullan Mikail..
Selam ve sevgiler.. A.Feza Haznedar
|
|
|
|
|
|
Ali Feza Haznedar GL-1800 / 34 UFY 67
|
|
|
MUHAMMET ACAR
Sr. Member

|
 |
« Yanıtla #7 : 10 Mart 2010 SAAT: 11 » |
|
teşekkür ederim feza abicim. öncelikle bu işin yaratıcılığının sırrı sevgiden geliyor. ben işimi ve goldwingi seviyorum hatta goldwing aşığıyım desem yeridir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CEMİL
GW Üyesi
|
 |
« Yanıtla #8 : 10 Mart 2010 SAAT: 14 » |
|
Muhammet Bey, elinize sağlık. Çok güzel olmuş. Mikail Bey de güle güle kullansın. Öğrenmek istediğim birkaç konu var. Motorun üzerindeki yapışık aksesuarların tekrar kullandınız mı? Boyayı motoru tamamen sökerek mi yoksa kaportayı sökmeden mi yaptınız.. Boya sedefli midir, ithal mi aldınız, kendiniz mi karışım yaptınız?? Böyle bir boyama işlemi yaklaşık kaça mal olur??Teşekkürler, kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MUHAMMET ACAR
Sr. Member

|
 |
« Yanıtla #9 : 10 Mart 2010 SAAT: 16 » |
|
cemil bey selamlar. öncelikle beğendiğinize sevindim. boyama işlemini yapmak için motorun herbir parçası sökülüp dağıtılıyor,çıkarrtığımız aksesurlara gelince bir çoğunu yeniden kullandık sadece zaman içerisinde yıpranmış olan aksesuarları yenisiyle değiştirdik.hak verirsinizki böyle bir motora çizik solmuş aksesuarlar yakışmaz. rengine gelince sedefli beyaz yaptık ama karma boya değil numaralı renk yaptık.yani x marka bir otomobilin fabrikasyon kod lu boyasını boyadık ki yarın bir parçası boyanması gerekirse renk tutmama riski kalmasın. fiyat olarakta sökmesi toplaması ve boyanması dahil bize 3bin liraya maloldu. başka merak ettiğiniz birşey olursa lütfen çekinmeyin elimden geldiği kadar yardımcı olurum iyi günler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CEMİL
GW Üyesi
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Mart 2010 SAAT: 18 » |
|
Ellerinize sağlık. GOLDWING'imde henüz çizik yok, ama birkaç yıl sonra böyle bir renk değişimi arzuluyorum..Genede havanın uygun olduğu bir gün dükkana gelip en azından sohbet etmek isterim...kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MUHAMMET ACAR
Sr. Member

|
 |
« Yanıtla #11 : 10 Mart 2010 SAAT: 18 » |
|
sevgili arkadaşlar hep bembeyaz bir goldwing yapmak istedim yıllardır.hayalini kurdum bizim mikailin motoruna kısmet oldu. şimdi ise idealim,de sarı bir goldwing yapmak var.gerçi daha önce kulakları çınlasın ismail beyaz arkadaşımız yapmıştı ama rengi tam benim arzu ettiğim sarı olmadı. eğer bu işe motorunu kurban etmek isteyen olursa ben elimden geleni yapmaya hazırım.aşağıdaki resmi görüpte sarıyıda beğenmemek mümkün değil heralde  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MUHAMMET ACAR
Sr. Member

|
 |
« Yanıtla #12 : 10 Mart 2010 SAAT: 18 » |
|
hay hay cemil bey çok mutlu olurum kısa zamanda görüşelim .öyle sanıyorumki birlikte çok motor muhabbeti yaparız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ali coskun
Sr. Member

|
 |
« Yanıtla #13 : 11 Mart 2010 SAAT: 19 » |
|
Tebrikler harika olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Metin TEOMAN
Full Member

|
 |
« Yanıtla #14 : 13 Mart 2010 SAAT: 00 » |
|
Çok güzel olmuş,ellerinize sağlık Muhammet.Mikail güle güle kazasız belasız bin.Hayırlı olsun. 
|
|
|
|
|
|
 Metin Teoman 34 TY 5178
|
|
|
|